Veegmachine huren voor je bedrijf?

Veegmachine huren betalen naar inzet: ICE gelooft met haar All Inclusive Huren filosofie een unieke stap te kunnen zetten in de markt!

Bij ICE kunnen klanten een full-service (inclusief service en onderdelen) veegmachine huren. Dat zorgt ervoor dat men nooit plots aanvullende kosten krijgt. Vergelijk het met full-service operational lease van een auto als je wilt. Er zijn contracten van een paar maanden tot vijf jaar. Voor schoonmaakbedrijven is dit een slimme oplossing; parallel aan de lengte van een contract kan de machine ingezet worden. Bij het einde van het schoonmaakcontract staat er dan geen kostbare machine stil.

Duurzaam en innovatief veegmachine huren

De ICE i-Synergy veegmachines zijn zeer duurzaam gebouwd en altijd voorzien van een regenereerbare Lithium-ion batterij meteen zeer lange levensduur (tot 8x langer dan de traditionele batterijen).  De batterij is met veel minder toxische materialen geproduceerd dan traditionele tractiebatterijen en kan na het einde van zijn levensduur in de fabriek van ICE weer worden voorzien van nieuw celmateriaal waardoor de afvalstroom gereduceerd wordt.  De vervanging van deze Li-ion batterijen t.o.v. traditionele batterijen  reduceert de afvalstroom tot een minimum! De veegmachine wordt aan het einde van zijn levensduur ter recycling aangeboden bij een gespecialiseerd recyclebedrijf die 100% van de machine regenereert tot bruikbare materialen die bijdragen tot de productie van nieuwe veegmachines.

Veegmachine leasen