De compacte veegmachine voor alle vloeren!

De ICE iS50Bt is de kleinste industriële veegzuigmachine voor kleinere en middelgrote oppervlakken. Maar dan wel met maximale prestaties zowel bij vegen als ontstoffing! Deze uitvoering is voorzien van 1 zijbezem voor reiniging langs stellingen, muren, pallets en obstakels. Met onderhoudsvrij accupakket voor 2,5 uur zorgeloos vegen!

Uitstekende stofbeheersing met de ICE iS50Bt

De ICE iS50Bt veegzuigmachine heeft standaard een vlakfilter met electrische filterschudder voor optimale stofbeheersing. Het filter heeft een lange standtijd. Deze machine stuift absoluut NIET tijdens de veegwerkzaamheden. Deze industriële veegmachine heeft een chassis van geanodiseerd staal met een dikke poedercoating.  De inhoud van de vuilcontainer is 40 ltr en is makkelijk uit te nemen voor lediging. Deze veegmachine met afzuigmotor heeft heeft een grofvuil-flap aan de voorzijde van de borstelkamer;  deze flap wordt geopend vanaf het paneel als er veel volume vuil of grof vuil op de vloer ligt.

Werktijd ICE iS50Bt veegmachine

Deze veegmachine beschikt over een 1x12V accupakket (AGM-onderhoudsvrij) met een werktijd van ongeveer 2,5 uur. De accu is oplaadbaar via een externe acculader. Er hoeft geen vloeistof te worden gecontroleerd omdat de accu gesloten is en onderhoudsvrij.

Bedieningspaneel

Het display met gebruiksinformatie zoals accu-capaciteit en urenteller zijn, tezamen met de bedieningselementen centraal op de machine aanwezig. U heeft alles binnen handbereik en in één oogopslag zichtbaar.

Wilt u deze machine leasen?

Vraag vrijblijvend de leaseprijs op door onderstaand formulier in te vullen.

Lease periode: